About

Al indhold på denne blog er copyrightbeskyttet. Kopiering, download eller embedding er ikke tilladt uden min tilladelse. Kontakt mig via e-mail eller telefon:

clauskunckel(a)gmail.com
+45 2617 3711

Jeg ønsker at blive en bedre fotograf…
Jeg interesserer mig for næsten alle genrer af fotografi. Kunstner er ikke et ord jeg bruger om mig selv. Så hellere håndværker. Der er meget at lære, og der sker så meget nyt for tiden (har fotografi nogensinde stået stille?) SLR video, Soundslides, foto-blogs og sociale medier smelter sammen med fotografi som aldrig før. Og oveni det hele ligger traditionel filmbaseret foto med Lomoapparater, gamle mediumkameraer og har fået en ‘revival’ jeg aldrig havde troet det skulle få chancen for.

Mit mål i 2010/2011 har været at blive bedre til portrætfoto, lyslægning med små flashenheder og at få bedre styr på min arbejdsgang. Det sidste er der styr på. Det første bliver jeg nok aldrig færdig med at lære mere om.
Endelig har jeg rodet med video på min iPhone og især med en Flip Mino HD. Se eventuelt mere af det på min del af Vimeo her under mit alias Flashboywonder.

Reklamer