Kulturnatten 2010

En af mine bekendte havde i fredags arrangeret en flashmob på Hovedbanegården i København. Ideen var at man skulle møde op og se ud som en almindelig rejsende. I tidsrummet 19:45 – 20:00 ville der blive spillet noget musik der hedder ‘Latinos’ ind i mellem annonceringerne om togenes afgang osv. Og så skulle alle bryde ud i den fælles ‘Latinos’ dans. Det gik desværre lidt i fløjten, da DSB ikke havde skruet tilpas op for musikken. Folk kunne ikke høre at nummeret var gået igang og da de endelig begyndte at danse var det næsten allerede færdigt.
Det var heldigvis kun starten, og lidt senere blev der danset salsa i ca. en halv time. Og ‘Latinos’ nummeret kom på igen – med høj volume!

Jeg har ikke selv noget ‘pro’ videoudstyr så jeg lånte en Canon Powershot SX1 IS (Tak til svoger). Den er relativ let at have med at gøre, men videoen er alligevel blevet for mørk og med kedelige farver. Nu skal det selvfølgelig også siges at Hovedbanegården ikke er et af byens bedst oplyste lokationer (men underlaget – fliserne – er et af de bedste dansegulve i København!). Det er ikke kameraet der falder igennem. Jeg har før set glimrende video fra den samme model. Så det er sandsynligvis mig selv der ikke får det bedste ud af apparatet 🙂

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i På gaden, Video og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s